GERARD
tigla metalica cu acoperire de piatra naturala

Tigla metalica Gerard, beneficiind de peste 50 de ani de cercetare si dezvoltare, este cea mai buna solutie pentru un acoperis elegant si durabil.

Tigla metalica Gerard

Depunerea de piatra de pe tigla metalica Gerard creeaza aspectul de tigla traditionala, in acelasi timp cu realizarea unei foarte bune inertii fonice. Suprafata exterioara fiind rugoasa, nu apare pericolul alunecarii zapezii de pe acoperis.

Tigla metalica Gerard este livrata sub forma de module. Aceasta profilare, precum si modul de montaj, asigura o montare rapida, exacta si cu pierderi reduse la minimum.

Tigla metalica Gerard Diamant

Tigla metalica Gerard Diamant

Tigla metalica Gerard Diamant este inspirata de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Dimensiunea modulului de tigla metalica Gerard Diamant asigura o acoperire cu 10% mai mare.

Mai multe

Tigla metalica Gerard Classic

Tigla metalica Gerard Classic

Profilul special al tiglei metalice Gerard Classic ajuta la colectarea eficienta a apei de pe acoperis si a condensului, iar simplitatea liniilor intregeste orice acoperis cu linii geometrice mai mult sau mai putin pronuntate.

Mai multe

Tigla metalica Gerard Heritage

Tigla metalica Gerard Heritage

Tigla metalica Gerard Heritage se caracterizeaza prin linii clasice, traditionale, rezultatul fiind imbinarea perfecta a aspectului traditional cu durabilitatea acoperisului de tigla metalica, obtinuta prin tehnologii moderne.

Mai multe

Tigla metalica Gerard Milano

Tigla metalica Gerard Milano

Curbele fine ale tiglei metalice Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar aceasta tigla metalica este potrivita si pentru proiecte atipice.

Mai multe

Tigla metalica Gerard Shake

Tigla metalica Gerard Shake

Profilul tiglei metalice Gerard Shake aminteste de sindrila traditionala, din sipci de lemn suprapuse. Tigla metalica Gerard Shake se integreaza perfect in locatii rurale.

Mai multe

Tigla metalica Gerard Shingle

Tigla metalica Gerard Shingle

Combinand aspectul traditional de inceput de secol XX al ardeziei si placilor de cedru si teracota cu tehnologia secolului XXI, tigla metalica Gerard Shingle re-creeaza aspectul tridimensional intr-o invelitoare eleganta si deosebita.

Mai multe