Folie anticondens, bariere de vapori

DELTA-MAXX
patura drenanta cu rezistenta ridicata la rupere

Patura drenanta foarte rezistenta la rupere sau perforare, care acumuleaza vaporii si-i elimina treptat si in siguranta.

Folie anticondens Delta-Maxx

Patura drenanta Delta-Maxx

Chiar si in conditii extreme, stratul de stocare a umiditatii de pe reversul membranei se incarca de vapori care ulterior sunt elimitati treptat. Cu o valoare Sd de aproximativ 0,15 m, este asigurata dispersarea umiditatii din mediul ambiant.

Suprafata inferioara a geotextilului este netezita pentru o instalare mai usoara. Caroiajul in relief de pe fata superioara reprezinta un ajutor pentru taierea precisa. Pe margini, o pelicula de aproximativ 5 mm actioneaza impotriva umezelii care ar putea sa patrunda la imbinari. Calitatile acestei membrane au fost dovedite si au inspirat incredere in cei 15 de ani de cand produsul a fost lansat pe piata.

Patura drenanta Delta Maxx este realizata din poliesteri cu rezistenta de rupere ridicata, cu strat de acoperire din poliuretan deschis la difuziune.

Rezistenta mare la rupere confera maxima siguranta in cazul calcarii accidentale in afara capriorilor la acoperisurile fara astereala. Rezistenta sa deosebita, atat in lungime cat si in latime, asigura instalarea usoara si alinierile precisa fata de margini.

Delta Maxx este disponibila si in varianta Plus, cu banda autoadeziva pentru o etansare perfecta a suprapunerilor.

Folie anticondens Delta-Maxx
Detalii tehnice

Comportarea la ardere Foarte putin inflamabila, clasa B1 cf. DIN 4102
Rezistenta la rupere (longitudinal) Aprox. 350 N/5cm
Impermeabilitate Impermeabila (DIN EN 13111)
Valoarea Sd Aprox. 0.15 m
Rezistenta termica Intre -40 °C si 80 °C
Greutate pe mp Aprox. 190 g/mp
Greutate rola Aprox. 14 Kg
Lungime rola 50 m
Latime rola 1.5 m
Acoperire 75 mp