Folie anticondens, bariere de vapori

DELTA-FOXX
folie anticondens pentru acoperisuri cu pante mici

Patura drenanta speciala din PE cu strat deschis la difuzie, impermeabila. Se recomanda pentru acoperisuri cu pante mici.

Folie anticondens Delta-Foxx

Folie anticondens Delta-Foxx

La acoperisurile perfect izolate cu astereala, foliile anticondens Delta Foxx si Delta Foxx Plus, cu o valoare Sd de aproximativ 0,02 m, absorb umezeala remanenta, permitand astfel termoizolatiei sa ramana uscata si sa-si poata indeplini perfect functia.

Folia anticondens Delta Foxx este o patura drenanta speciala din PE cu strat de dispersie, deschis la difuzie si impermeabil la apa.

Greutatea de 270 g/mp asigura instalarea usoara si precisa a foliei anticondens Delta Foxx / Delta Foxx Plus. In timpul instalarii, membrana nu se deterioreaza sau increteste. Folia anticondens este rezistenta la tractiune si nu prezinta riscul deteriorarii daca este accidental calcata in timpul montajului.

Stratul inferior nu se deterioreaza la contactul cu astereala. Folia anticondens Delta Foxx / Delta Foxx Plus poate fi usor aliniata si desfasurata de pe rola, ceea ce asigura o instalare usoara si reduce costurile de montaj. Acoperirea mata impiedica reflexia deranjanta a luminii in timpul instalarii, chiar si in zilele in care lumina soarelui este deosebit de puternica.

Folia anticondens Delta Foxx este disponibila si in varianta Plus, cu banda autoadeziva, pentru o etansare perfecta a suprapunerilor.

Folie anticondens Delta-Foxx
Detalii tehnice

Comportarea la ardere Clasa de inflamabilitate B2, cf. DIN 4102
Rezistenta la rupere (longitudinal) Aprox. 300 N/5cm
Impermeabilitate Impermeabila (DIN EN 13111)
Valoarea Sd Aprox. 0.02 m
Rezistenta termica Intre -40 °C si 80 °C
Greutate pe mp Aprox. 270 g/mp
Greutate rola Aprox. 20 Kg
Lungime rola 50 m
Latime rola 1.5 m
Acoperire 75 mp