Folie anticondens, bariere de vapori

MEMBRANE DELTA
folii anticondens si bariere de vapori de calitate germana

Chiar daca nu se vad, foliile anticondens si barierele de vapori sunt foarte importante la orice acoperis.

Folie anticondens si bariere de vapori

Pentru un acoperis, invelitoarea nu este totul. Chiar daca nu se vede, membrana de sub invelitoare are un rol extrem de important, in functie de destinatia ei. Ea poate elimina condensul, poate face bariera termica sau antiaburi / antivapori, sau toate trei, daca se foloseste o combinatie de mai multe membrane.

Folia anticondens are rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta, si de a elimina aburul din interior. O folie anticondens are o foarte buna permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila.

Bariera antiabur, sau bariera antivapori are rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia.

Folie anticondens Delta-Vent N

Folie anticondens Delta-Vent N

Avand o semnificativa permeabilitate la vapori, folia anticondens Delta Vent N absoarbe cantitati considerabile de umezeala din spatiul de sub invelitoare si ii permite sa fie eliminata in siguranta.

Mai multe

Folie anticondens Delta-Vent S

Folie anticondens Delta-Vent S

Cu o mare permeabilitate la vapori (are o valoare Sd de aprox. 0,02 m), folia anticondens Delta Vent S / Delta Vent S Plus absoarbe umezeala remanenta de sub tigla si ii asigura o eliminare sigura.

Mai multe

Folie anticondens Delta-Foxx

Folie anticondens Delta-Foxx

La acoperisurile perfect izolate cu astereala, folia anticondens Delta Foxx, cu o valoare Sd de aproximativ 0,02 m, absoarbe umezeala remanenta, permitand astfel termoizolatiei sa ramana uscata.

Mai multe

Folie anticondens Delta-Maxx

Patura drenanta Delta-Maxx

Chiar si in conditii extreme, stratul de stocare a umiditatii de pe reversul membranei se incarca de vapori care ulterior sunt elimitati treptat. Cu o valoare Sd de aproximativ 0,15 m, este asigurata dispersarea umiditatii din mediul ambiant.

Mai multe

Bariera antivapori Delta-Reflex

Bariera antivapori Delta-Reflex

Aceste bariere de vapori confera protectie termica de pana la 10% si pana la 30% protectie fata de campurile electromagnetice, impreuna cu un coeficient de reflexie termica de 50%.

Mai multe