Ferestre de mansarda Velux GZL

VELUX GZL
fereastra de mansarda cu articulare mediana

Ferestrele de mansarda Velux GZL asigura iluminarea si aerisirea camerelor de la mansarda la un raport optim calitate-pret.

Ferestre de mansarda Velux GZL

Ferestre de mansarda Velux GZL

Velux GZL este cea mai populara fereastra de mansarda, fiind o solutie optima din punct de vedere al raportului calitate-pret. Fiind produse din acelasi lemn de pin de calitate, multistratificat, ferestrele de mansarda Velux GZL au clapeta de ventilare integrata si pot fi actionate de sus sau de jos.

GZL 1050

Fereastra de mansarda originala cu operare superioara unica.

Bara de operare superioara cu design elegant are acum clapeta de ventilare integrata si permite deschiderea si inchiderea facila a ferestrei, cu o singura mana. Toate ferestrele Velux cu operare superioara sunt potrivite pentru majoritatea inaltimilor de montaj si pantelor de acoperis.

Caracteristici GZL 1050

Bara de operare in partea de sus

Bara de operare in partea de sus

Fereastra se deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier si poate fi montata la 90 de cm de pardoseala pentru ca tu sa te poti bucura de priveliste.

Clapeta de ventilare integrata

Clapeta de ventilare integrata

Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca fereastra este inchisa.

GZL 1055 B

Fereastra se deschide din partea de jos, cu ajutorul manerului din zinc cu un nou design, fiind potrivita pentru montari in mansardele cu parapet inalt.

Caracteristici GZL 1055 B

Maner din zinc in partea de jos

Maner din zinc in partea de jos

Noul maner elegant din zinc pozitionat in partea de jos este conceput pentru a face deschiderea si inchiderea ferestrelor amplasate sus usoara si confortabila.

Sistem de ventilare in doua trepte

Sistem de ventilare in doua trepte

Sistemul de ventilare in doua trepte iti lasa casa sa respire chiar si atunci cand fereastra este inchisa. Apasa o data sau de doua ori pentru a regla cat de mult aer sa patrunda in interior.