Ferestre de mansarda Velux GZL

VELUX GPL
fereastra de mansarda cu dubla articulare

Cu o deschidere de 45°, fereastra de mansarda Velux GPL asigura o priveliste larga, panoramica spre exterior.

Ferestre de mansarda Velux GPL

Ferestre de mansarda Velux GPL

Fereastra de mansarda Velux GPL este ideala pentru situatiile in care se doreste o priveliste catre exterior panoramica, neobstructionata, datorita unghiului mare de deschidere catre exterior a ferestrei.

Dubla articulare a ferestrei Velux GPL permite operarea acesteia atat din partea superioara cat si din partea inferioara. Fereastra de mansarda din lemn de pin GPL are un unghi larg de deschidere pentru a asigura panorama si un sentiment de deschidere. Deschisa la 45°, cerceveaua ferestrei cu articulare in partea superioara GPL se comporta ca un acoperis deasupra deschiderii - vederea spre exterior nefiind intrerupta.

Alte beneficii suplimentare ale ferestrei sunt: geamul interior laminat pentru mai multa siguranta si sistemul izolator ThermoTechnology™, care mentine caldura in interior chiar si in zilele cele mai friguroase.

Caracteristici GPL 3070

Clapeta de ventilare integrata

Clapeta de ventilare integrata

Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca fereastra este inchisa.

Dubla articulare

Dubla articulare

Pentru o curatare usoara a geamului exterior, roteste fereastra cu 180° si fixeaza opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele maini libere.

Vedere panoramica

Vedere panoramica

Fereastra se deschide in exterior intr-un unghi de pana la 45°, oferind suficient spatiu deasupra capului si o vedere panoramica neobstructionata.