Ferestre de mansarda Velux

VELUX GGL
fereastra de mansarda cu articulare mediana

Clapeta de ventilare asigura aerisirea eficienta a camerei iar actionarile electrice permit operarea ferestrelor montate la inaltimi mai mari.

Ferestre de mansarda Velux GGL

Ferestre de mansarda Velux GGL

Noua fereastra de mansarda cu operare superioara este acum optimizata energetic cu ajutorul inovatorului sistem izolator VELUX ThermoTechnology™ pentru a mentine locuinta calduroasa. Datorita acestui nou sistem si unei garnituri suplimentare, aceaste ferestre au excelente proprietati izolatoare.

GGL 1055/GLU 0055

Bara unica de operare superioara, din aluminiu, o recomanda pentru cele mai multe inaltimi de montaj, iar operarea superioara iti permite pozitionarea obiectelor de mobilier sub fereastra si totodata deschiderea confortabila a acesteia.

Optional, se poate alege fereastra de mansarda GLU, care este finisata cu un strat de poliuretan etans, fara imbinari, in loc de lac transparent. Aceasta fereastra de mansarda este recomandata pentru bai si bucatarii.

Caracteristici GGL 1055/GLU 0055

Bara de operare in partea de sus

Bara de operare in partea de sus

Fereastra se deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier si poate fi montata la 90 de cm de pardoseala pentru ca tu sa te poti bucura de priveliste.

Clapeta de ventilare integrata

Clapeta de ventilare integrata

Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca fereastra este inchisa.

GGL 1055 B

Fereastra se deschide din partea de jos, cu ajutorul manerului din zinc cu un nou design, fiind potrivita pentru montari in mansardele cu parapet inalt.

Caracteristici GGL 1055 B

Maner din zinc in partea de jos

Maner din zinc in partea de jos

Noul maner elegant din zinc pozitionat in partea de jos este conceput pentru a face deschiderea si inchiderea ferestrelor amplasate sus usoara si confortabila.

Sistem de ventilare in doua trepte

Sistem de ventilare in doua trepte

Sistemul de ventilare in doua trepte iti lasa casa sa respire chiar si atunci cand fereastra este inchisa. Apasa o data sau de doua ori pentru a regla cat de mult aer sa patrunda in interior.