FERESTRE
de mansarda si accesorii pentru orice acoperis

Ilumineaza-ti natural mansarda cu ferestrele Velux. Alege dintr-o gama larga de rulouri, parasolare si automatizari electrice.

Ferestre de mansarda Velux

Spatiul de sub un acoperis in panta ofera o serie de oportunitati de folosire. El se poate amenaja pentru extinderea spatiului de locuit, obtinand noi camere (dormitoare, livinguri sau camere de relaxare), sau pentru depozitare. Si intr-un caz si in celalalt, investitia este mult mai mica decat extinderea pe orizontala a locuintei.

Ferestrele de mansarda sunt cea mai buna alegere pentru iluminarea naturala si ventilarea spatiului de sub acoperis, indiferent de destinatia acestuia. Avantajele legate de lumina sunt indiscutabile: printr-o fereastra de mansarda va intra mai multa lumina decat prin una montata vertical.

Ferestrele de mansarda sunt de preferat lucarnelor, pentru ca acestea din urma presupun mai multe accesorii de invelitoare, iar cantitatea de lumina este mai mica. Velux, lider pe piata mondiala de ferestre de mansarda, ofera o gama larga de ferestre de mansarda si accesorii, utile pentru orice fel de proiect de constructii.

Ferestre de mansarda Velux GGL

Ferestre de mansarda Velux GGL

Fereastra de mansarda originala Velux cu articulare mediana a fost testata de-a lungul multor ani.

Mai multe

Ferestre de mansarda Velux GZL

Ferestre de mansarda Velux GZL

Velux GZL este cea mai populara fereastra de mansarda, fiind o solutie optima din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Mai multe

Ferestre de mansarda Velux GPL

Ferestre de mansarda Velux GPL

Fereastra de mansarda Velux GPL este ideala pentru situatiile in care se doreste o priveliste larga, panoramica catre exterior.

Mai multe