Despre Betcif

PROFESIONISTI
in montajul acoperisurilor cu tigla metalica

In peste 10 ani de activitate in domeniul tiglei metalice am montat peste 700 de acoperisuri in toata tara, cu 3 echipe de profesionisti.

Despre Betcif

Incepand cu anul 2003, de cand ne-am infiintat, am activat sustinut in domeniul montajului de acoperisuri, in special produse premium: tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard, folie anticondens si bariere de vapori Delta, de calitate germana, ferestre de mansarda Velux  si sisteme de jgheaburi si burlane metalice Novatik.

Profesionalismul, pasiunea si filozofia dupa care ne ghidam ne-a ajutat ca in toti acesti ani sa devenim din ce in ce mai buni, iar marturie pot depune cele peste 700 de familii carora le-am montat acoperisuri cu tigla metalica, in toata tara.

Daca-ti doresti un acoperis pentru o viata...

...nu e nevoie decat sa ne contactezi. Specialistii nostri iti vor face un deviz pe baza planului de invelitoare sau, daca nu ai un plan de invelitoare (de exemplu renovezi acoperisul unei case mai vechi si nu mai gasesti planurile), iti vom face o masuratoare gratuita a acoperisului. Oferta nu te costa nimic.

Montaj tigla metalica si ceva in plus

Montajul unui acoperis cu tigla metalica nu dureaza mult si, datorita sistemului modular, implica pierderi minime. La Betcif avem 12 specialisti montatori de tigla metalica, impartiti in 4 echipe, care-ti pot monta un acoperis de complexitate si dimensiune medie in 3 - 4 zile.

Mai mult decat atat, transportul materialelor la santier nu te costa nimic. In unele cazuri, iti putem oferi chiar si servicii gratuite de proiectare. Vei avea, la materiale, garantia oferita de producator, iar noi, in urma experientei vaste pe care o avem in montajul de tigla metalica, iti oferim garantie la lucrare.

Cateva motive pentru care sa alegi Betcif

  • Peste 10 ani de experienta in montajul acoperisurilor cu tigla metalica
  • Peste 700 de acoperisuri montate in toata tara
  • 3 echipe de cate 4 specialisti in montajul tiglei metalice
  • In 3 - 4 zile poti avea deasupra capului un acoperis mediu ca marime si complexitate
  • Garantie la materiale si lucrare
  • Transport gratuit al materialelor
  • Masuratoare gratuita a acoperisului
  • Consultanta generala gratuita, iar in unele cazuri, chiar si proiectare gratuita